Verbouwingen en (totaal)renovaties


Verbouwingen

​Een make-over voor uw oudere woning? Een nieuwe look voor uw vintage huis of villa? En omtoveren naar een energiezuinige woonst?

Het kan allemaal.

Oudere woningen zijn dikwijls charmant. Ze hebben een emotionele waarde of een unieke ligging. De keerzijde is dat ze qua stijl of technische mogelijkheden niet meer mee zijn met hun tijd. Kleine raampjes maken het binnen donker. De isolatie laat te wensen over – door enkele beglazing en dunne buitenmuren vliegt de warmte zo naar buiten. En ook naar de indeling kijken we vandaag helemaal anders dan vijftig, zestig jaar geleden.

Van energievreter naar energiezuinig

Een grondige renovatie is de oplossing. vh construct bekijkt de constructie en de mogelijkheden van uw bestaande woning. Afhankelijk van uw wensen strippen we die volledig. Het dak gaat eraf en de vloeren eruit. We plaatsen grotere vensters, nieuwe binnen en/of buitenmuren. En niet te vergeten: nieuwe isolatie. Wilt u een extra verdieping? Ook dat kan.

Vernieuwbouw

We spreken liever over vernieuwbouw in plaats van over verbouwing. Want na de renovatie is uw woning als nieuw. En voldoet ze volledig aan de vereisten en het comfort van de 21e eeuw.

Na wat mindere ervaringen met andere aannemers was de samenwerking met Robin echt een verademing. Een bouwbedrijf dat zijn stiel kent, meedenkt en gemaakte afspraken nakomt. Robin en zijn team leveren goed werk en we raden vh construct dan ook ten zeerste aan bij alle bouwers en verbouwers!

Ann & Rob Evens

Een geslaagd bouwproject is het resultaat van passie en vakmanschap.

Bij een bouwproject – nieuwbouw of verbouwing – komt heel wat kijken. U moet veel keuzes maken en uw budget in de gaten houden. Doe daarom een beroep op specialisten, op vakmensen zoals vh construct. Dan bent u zeker van de kwaliteit en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u benieuwd naar het budget voor uw bouwproject?
Vraag dan snel uw offerte aan.