Partner voor uw woonproject


Woonprojecten: samenwerking met architecten

Een woonproject van vh construct is altijd een samenwerking met een architect. Als voorbeeld nemen we ons woonproject in Mechelen. Dan begrijpt u meteen wat we bedoelen.

 

Ons woonproject in Mechelen

Voor een nieuwe verkaveling (24 kavels) werd een architectenwedstrijd uitgeschreven. Er werden vier architecten uitgeroepen tot winnaar. De kopers kiezen voor het ontwerp van een van die vier.

Een van de winnende architecten is Tripod Architecten. En die werken samen met vh construct. Kiezen de kopers voor hun ontwerp? Dan bouwt vh contruct de ruwbouw. Het ontwerp van Tripod Architecten valt trouwens in de smaak want inmiddels kozen al meer dan tien toekomstige eigenaars daarvoor!

Kleinschalige tot middelgrote woonprojecten

Bovenstaand is dus een typisch woonproject voor vh construct. Een andere mogelijkheid is dat een architect op een verkaveling zes of acht woningen tekent. Daaraan werken we even graag mee. Of aan totaalrenovaties van verschillende huizen in eenzelfde buurt.

Onze woonprojecten zijn dus eerder kleinschalig tot middelgroot. Projecten waarin kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Waarom? Omdat we dat zelf belangrijk vinden. Daar zijn we goed in en daaruit halen we zelf ook het meeste plezier.

Een geslaagd bouwproject is het resultaat van passie en vakmanschap.

U bent architect en u hebt een aannemer nodig om uw woonproject te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.