Over vh construct


Ruim 25 jaar bouwervaring

Met een vader en een oudere broer in de sector rolt Robin Van Hoof een kwart eeuw geleden bijna als vanzelf in de bouw. Na vijftien jaar voor een baas te hebben gewerkt, besluit Robin de sprong naar zelfstandig aannemer te wagen. Waarom? Omdat hij kwaliteit belangrijk vindt. Omdat hij daarom graag de touwtjes in handen heeft. En omdat hij fier wil zijn op zijn werk. Tevreden klanten, daar doet Robin het voor.

Ik wil fier zijn op mijn werk. Tevreden klanten, daar word ik gelukkig van.

Robin Van Hoof – zaakvoerder vh construct

vh construct

Via de avondschool haalt Robin alle nodige diploma’s en richt dan meteen vh construct op. De eerste jaren werkt hij alleen. Ondertussen heeft hij een ploeg van vaste medewerkers die kwaliteit al even belangrijk vinden als hijzelf. Het team is perfect op elkaar ingespeeld. Dat komt de klanten en de bouwprojecten ten goede. Of het nu om een nieuwbouw of een verbouwing gaat, een appartementsgebouw of een woonproject : samen gaan ze voor het beste resultaat.

Betrouwbare partners

In al die jaren bouwde Robin ook een mooi netwerk uit. Zo heeft hij bijvoorbeeld vaste partners voor dakwerken en grondwerken. Stuk voor stuk professioneel ingestelde specialisten die van aanpakken weten.

U bent architect?

Bent u architect en zoekt u een aannemer voor uw project? Een ruwbouwspecialist die goede afspraken maakt en die ook nakomt? Neem dan zeker contact met ons op. We werken veel en graag samen met architecten. Voor nieuwbouw en renovaties, appartementsgebouwen en woonprojecten.

Ga je met vh construct in zee? Dan kom je geen onaangename verrassingen tegen. Zowel de planning als de prijsafspraken zijn strikt opgevolgd. We waardeerden ook de duidelijke en correcte communicatie. Robin en zijn mannen hebben ons droomhuis gebouwd. En daar genieten we elke dag van.

Serge & Vicky


Project in de kijker


Vragen?

Hebt u vragen over onze aanpak van bouwwerken? Over een (ver)nieuwbouw, appartementsgebouw of woonproject? Of ontvangt u graag een offerte? Neem contact op met Robin. Hij beantwoordt graag al uw vragen.