Wij bouwen uw appartement


Appartementsbouw bij vh construct

vh construct bouwt voor u kleinschalige appartementsgebouwen. Moderne constructies met een beperkt aantal woningen. Dergelijke gebouwen zien we steeds vaker verschijnen in bebouwde straten. In de stads- of dorpskern waar vroeger een grotere woning of herenhuis stond. Maar het kan natuurlijk ook een opzichzelfstaand gebouw zijn.

Appartementen voor particulieren

Hebt u oude woning met een groot grondoppervlak, en hebt u die ruimte zelf niet allemaal nodig? Of hebt u een bouwgrond die u niet benut? Dan is een appartementsgebouw altijd een goed idee. Ook als u er zelf (nog) niet gaat wonen. De vraag naar praktisch ingerichte en kwaliteitsvolle appartementen is groot. De kans dat u ze snel verhuurt dus ook.

Appartementsgebouw als investering

Een kantoor of een praktijkruimte op het gelijkvloers is de droom van veel zelfstandigen. vh construct mocht er zo al verschillende bouwen. Boven op die commerciële ruimte, is plaats voor twee of meer appartementen om te verhuren. Een goede investering in een opbrengsteigendom.

Kwaliteit en vakmanschap

Uw architect tekent uw bouwplan en stelt het lastenboek op. Daarmee komt u naar vh construct. We vinden het belangrijk om u persoonlijk te leren kennen. Aan de hand van het lastenboek en een kennismakingsgesprek werken we voor u een offerte uit. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we om bekend. En daarmee pakken we al onze bouwprojecten aan. Ook uw appartementsgebouw.

Een geslaagd bouwproject is het resultaat van passie en vakmanschap.

Wilt u meer weten over het bouwen van appartementen en wat de mogelijkheden zijn? Of bent u een architect en zoekt u een aannemer voor uw appartementsgebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.