Uw nieuwe woning? Die bouwen wij graag!


Nieuwbouw? vh construct is uw betrouwbare partner

U gaat bouwen. Dan komt er heel wat op u af. U moet toekomstgericht denken. Over de stijl van uw woning en over de indeling ervan. Over energiebesparende technieken, isolatie,…  En elke keuze die u maakt is belangrijk.

Uw architect tekent uw bouwplan

Uw architect helpt u daarbij. Hij of zij luistert naar uw wensen en zet die om in een bouwplan voor uw woning. Daarmee gaat vh construct voor u aan de slag. En stap voor stap wordt alles concreet.

In 4 stappen naar uw nieuwe woonst

Het was mijn broer die ons vh construct aanraadde. Hij was heel positief over de verbouwing die Robin en zijn team bij hem hadden uitgevoerd. Wij waren nogal flexibel qua timing. Toch heeft Robin opgeleverd op de eerst afgesproken datum. De samenwerking verliep heel vlot: met Robin kan je over alles praten. Wij hebben zelf stellingen opgezet en stenen voorbereid. En verder hadden we enkele speciale wensen zoals blauwe steen aan de ramen, en metselwerk in wildverband. Dat kon allemaal. Conclusie: bij een volgend project hoeven we al niet meer na te denken over een geschikte aannemer!

Willem

Een geslaagd bouwproject is het resultaat van passie en vakmanschap.

Bij het bouwen van een eigen huis komt heel wat kijken. Wilt u geen onaangename verrassingen of onverwachte kosten? Kies dan voor betrouwbare specialisten – voor kwaliteit aan de juiste prijs. Uw garantie op vakmanschap en correcte uitvoering.

Wilt u weten hoeveel uw nieuwbouw kost bij vh construct? Vraag dan zonder enige verplichtingen uw offerte aan.